EFFECTIEVE TOOLS VOOR TRAINING & DEVELOPMENT

Versterk team building & leiderschaps-ontwikkeling met buitengewone, onvergetelijke persoonlijke ontmoetingen.

Het gebeurt vaker; een organisatie of de leider van een team wil zijn teamleden motiveren. Met de focus op leiderschaps-ontwikkeling, en met een 'leuke' teambuildings-activiteit. Die meestal saai blijkt te zijn, en een verspilling van tijd en middelen.

Points of You™ biedt een praktische trainingsvorm aan, die met elke content kan inspireren, en de deelnemers van een team of organisatie kan betrekken, verbinden, en samenbrengen. En tegelijkertijd oplossingen voor team- of organisatie issues geven die veel leiders zoeken.

Wij geloven dat persoonlijke groei begint met even stilstaan en reflecteren. Op jezelf. Op je team. Hoe gaat het echt met je? 
Met onze workshops kan je een stap terug doen uit je dagelijkse routine, de basis elementen van het leven vanuit andere gezichtspunten bekijken, en daardoor essentiële inzichten verkrijgen.

Om zwakke plekken en onopgeloste conflicten in je organisatie te identificeren, is het belangrijk om een pauze te nemen en te evalueren. Wat is er daadwerkelijk aan de hand, vanuit jouw gezichtspunt? 
Door deze pauze kunnen deelnemers hun eigen uitgangspunten definiëren, en welke uitdagingen, issues, of dilemma's aan te pakken.

Deze trainingen en workshops zijn gegarandeerd een unieke en onderhoudende ervaring, een bron van inspiratie, en tevens persoonlijke en professionele groei. Na het voltooien van de sessie is er follow-up om de effecten en inzichten te vast te leggen.

Onze trainingen zijn geen lezingen; zij zijn een ervaringsproces dat je ondergaat terwijl je op kussens zit, naar muziek luistert, en waarin je verschillende betekenisvolle ontmoetingen hebt, met de andere deelnemers, maar vooral met jezelf.
Op basis van fototherapie voelen deelnemers meteen verbinding met onderwerpen en foto's die persoonlijke associaties, gedachten en inzichten triggeren. Krachtige en open communicatie wordt bereikt, barrières worden geslecht, en de deelnemers respecteren elkaar. Ervaar de positieve resultaten waar alleen een sterk team voor kan zorgen.  

Geïnteresseerd in dit programma?

icoon netwerk
INTERNATIONAAL NETWERK

Trainers uit meer dan 38 landen, op 6 continenten, die op verschillende manieren contact onderhouden. Deze unieke community is krachtig en inspirerend.

Icoon Groeiende markt
GROEIENDE MARKT

Grote en kleine bedrijven zoeken naar de nieuwste en beste tools om hun werknemers te inspireren. Doe mee met onze elite groep van trainers, die ervaringstrainingen aanbiedt.

icoon inspirerende ervaring
INSPIRERENDE ERVARING

Muziek, fotografie, de principes van fototherapie, en interactieve methoden, maken deze training intrigerend en reflecteren het inspirerende karakter van de Points of You™ tools. 

Icoon Outside the Box
TOOLKIT VOOR GECERTIFICEERDE TRAINERS

Formats van trainingen, workshops en activiteiten, presentaties en werkbladen voor het werken met grote groepen, templates, en nog veel meer. 

ACTUALISEER JE TOOLKIT

Breng je werk op een hoger niveau!

Wie werkt met onze tools?

Algemeen

As a coach, facilitator and trainer The Coaching Game has enabled my clients to obtain fresh perspectives and deep insights. It is an essential part...
Niall Heenan, Coaching & Training, Ireland — Website

Full of surprises and life-changing moments. It’s a workshop in a box!
Laurie Lawson, CEC, PCC, New York — Linkedin

Thomas Edison once said: "There must be better way to do it. Find it." I have found it. The Coaching Game.
Joanna Chmura, ACC ICF, Poland — Website

The Coaching Game has been a great tool for helping people break through barriers related to decision making, critical thinking, tolerations,...
Doreen Petty, Business Coaching, USA — Linkedin

Informatie & mogelijkheden

Komende Trainingen & Workshops

Fotografen

De vraag naar de tools en trainingen van Points of You™ groeit wereldwijd. Nu is de kans om je aan te sluiten bij ons team van exclusieve partners! Neem contact met ons op voor meer informatie.

POINTS OF YOU VOOR PROFESSIONALS
Gecertificeerde Practitioner Training
Meer informatie of aanmelden >

We willen alle fotografen bedanken en ondersteunen, die zich bij onze onderneming hebben aangesloten. Hartelijk dank voor jullie creativiteit en inspiratie!

Fotografen

Alle rechten voorbehouden aan Points of You™ Benelux

Website design Points of You™; website realisatie Gold Label Creation.