Skip to content

PUNCTUM

Punctum is een spel waardoor we op een iets andere manier kunnen focussen op de verschillende issues in ons leven. Het is actief, speels en kleurrijk, en tegelijkertijd krachtig, met verbazingwekkende resultaten.

Het maakt niet uit of je op een sociale bijeenkomst bent, een stafvergadering, een teambuildings sessie, of tijdens een etentje, met Punctum heb je een betekenisvolle en inspirerende ontmoeting met jezelf en met anderen.

Punctum focust op een speelse manier op de relatie tussen foto’s, begrippen, en vragen, en hoe deze zich verhouden tot de deelnemers, cliënten, een team, of jezelf met betrekking tot een persoonlijke of professionele issue.

Met 33 fotokaarten, 33 kaarten met begrippen, en 33 kaarten met vragen, plus een process lay-out en een gebruiksaanwijzing, creëer je een open atmosfeer van leren en persoonlijke ontwikkeling.

De fotokaarten van Punctum zijn anders dan de fotokaarten van de Coaching Game, maar de begrippen corresponderen met de begrippen van de Coaching Game, en met de pagina’s in het begeleidende boek van de Coaching Game met toepasselijke verhalen, quotes en vragen.

Punctum en de Coaching Game zijn prima en effectief gecombineerd te gebruiken.

Je kan Punctum direct aanschaffen bij Coaching Tools Benelux; de webshop van Points of You Benelux.

Gerelateerde producten

INSPIRERENDE NOTITIEBOEKEN
DE COACHING GAME
COACHING GAME & PUNCTUM

Wie werkt met onze tools?

Algemeen

As a coach, facilitator and trainer The Coaching Game has enabled my clients to obtain fresh perspectives and deep insights. It is an essential part...
Niall Heenan, Coaching & Training, Ireland — Website

Full of surprises and life-changing moments. It’s a workshop in a box!
Laurie Lawson, CEC, PCC, New York — Linkedin

Thomas Edison once said: "There must be better way to do it. Find it." I have found it. The Coaching Game.
Joanna Chmura, ACC ICF, Poland — Website

The Coaching Game has been a great tool for helping people break through barriers related to decision making, critical thinking, tolerations,...
Doreen Petty, Business Coaching, USA — Linkedin

Informatie & mogelijkheden

Fotografen

De vraag naar de tools en trainingen van Points of You groeit wereldwijd. Nu is de kans om je aan te sluiten bij ons team van exclusieve partners! Neem contact met ons op voor meer informatie.

We willen alle fotografen bedanken en ondersteunen, die zich bij onze onderneming hebben aangesloten. Hartelijk dank voor jullie creativiteit en inspiratie!

Fotografen

Alle rechten voorbehouden aan Points of You Benelux

Website design Points of You; website realisatie Gold Label Creation.