POINTS OF YOU BENELUX

Points of You Benelux, de Benelux-tak van het internationale Points of You, is in 2015 opgericht door Pascall de Groen; ervaren en gecertificeerd trainer & facilitator met een bedrijfseconomische achtergrond.

Pascall de Groen"De Coaching Game van Points of You verraste me, toen ik het voor het eerst zag, door de mooie fotokaarten, verhalen, en de veelzijdigheid van het 'spel'.

Daarna heb ik ervaren dat De Coaching Game en Punctum grote impact hebben en zorgen voor diepe, open communicatie en nieuwe inzichten. In groepsprocessen of één-op-één sessies.

De methode die aan de basis ligt van Points of You is een interessante combinatie van mindfulness, brainstormen en praktische actie ondernemen.
En daarnaast ga je deel uitmaken van een international, actieve community van coaches, therapeuten, opleiders, en andere professionals, die met elkaar in contact staan en ideeën, trainingen en workshops uitwisselen.

Kom naar één van de trainingen om zelf te ervaren waar ik zo enthousiast over ben! In de Agenda kan je de data en locaties vinden."

P.S. Points of You is te vinden in veel meer landen dan de Benelux, zoals Lithuania, Italie, Hongarije, Spanje, Polen, Turkije, en nog vele andere landen.

Ontmoet 14 van de collega Country Leaders ofwel Founders van Points of You; points-of-you-country-leaders.

Wie werkt met onze tools?

Algemeen

As a coach, facilitator and trainer The Coaching Game has enabled my clients to obtain fresh perspectives and deep insights. It is an essential part...
Niall Heenan, Coaching & Training, Ireland — Website

Full of surprises and life-changing moments. It’s a workshop in a box!
Laurie Lawson, CEC, PCC, New York — Linkedin

Thomas Edison once said: "There must be better way to do it. Find it." I have found it. The Coaching Game.
Joanna Chmura, ACC ICF, Poland — Website

The Coaching Game has been a great tool for helping people break through barriers related to decision making, critical thinking, tolerations,...
Doreen Petty, Business Coaching, USA — Linkedin

Informatie & mogelijkheden

Komende Trainingen & Workshops

Fotografen

De vraag naar de tools en trainingen van Points of You™ groeit wereldwijd. Nu is de kans om je aan te sluiten bij ons team van exclusieve partners! Neem contact met ons op voor meer informatie.

POINTS OF YOU VOOR PROFESSIONALS
Gecertificeerde Practitioner Training
Meer informatie of aanmelden >

We willen alle fotografen bedanken en ondersteunen, die zich bij onze onderneming hebben aangesloten. Hartelijk dank voor jullie creativiteit en inspiratie!

Fotografen

Informatie & mogelijkheden