Skip to content

POINTS OF YOU BENELUX

Points of You Benelux, de Benelux-tak van het internationale Points of You, is in 2015 opgericht door Pascall de Groen, als ervaren en gecertificeerd trainer en de Benelux Country Leader van Points of You.

Als strategisch concultant & coach gebruikt Pascall de tools van Points of You ook zelf, bij het creëren van oplossingen op het gebied van strategie, (nieuwe) business modellen en concepten, en product- of dienstdesign. Dit doet zij onder de naam Gold Label Strategy.

Daarnaast runt zij twee webshops;

- Coaching Tools Benelux, de webshop van Points of You Benelux waarin de Coaching Game en de andere mooie tools van Points of You te verkrijgen zijn,

- Gold Label Creation, waar je terecht kan voor een aantal bijzondere visuele management tools en -spellen, gericht op strategie, innovatie, communicatie en ontwikkeling.

DSC01150-bew

"Ik heb een brede interesse, vind het leuk om heel gevarieerd bezig te zijn, en heb daarbij als rode draad mijn voorliefde voor strategie en concepten; van de marketingcommunicatie strategieën van mijn bedrijfseconomische afstudeerscriptie, tot het maken van strategische scenario's met de Lego Serious Play methode, tot het adviseren over nieuwe bedrijfsideeën.

Niets geeft mij meer energie en voldoening dan van een complexe vraag een bedriegelijk eenvoudig, uniek en persoonlijk verhaal te maken.

Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond en jarenlange ervaring bij grote internationale bedrijven, in marketing, business development, pricing, faciliteren, training geven, en webdesign.
Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer; eigenaar van vier webshops en -sites, werk ik samen met internationale partners, geef ik workshops, sparringssessies en trainingen, en ontwerp ik nieuwe producten.

De originele management tools en spellen die ik heb verzameld in mijn webshops, zijn ook allemaal - toevallig 😉 - gericht op en/of bijzonder geschikt voor het effectief sparren over strategische keuzes en vragen. Zoals bijvoorbeeld het Business Model Canvas. Ik gebruik ze zelf dan ook regelmatig en geef er soms workshops in.

Wat mijn missie is?
Om mensen te helpen met het maken van bewuste strategische keuzes, met empathie, integriteit en humor.

Als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen als strategisch sparringspartner, kom dan eens kennismaken in een vrijblijvend gesprek!

Je kunt me bereiken op +31 6 308 577 66, pascall@points-of-you-benelux.com of pascall@coachingtoolsbenelux.com."

P.S. Points of You is te vinden in veel meer landen dan de Benelux, zoals Lithuania, Italie, Hongarije, Spanje, Polen, Turkije, Mexico, Vietnam, Duitsland, Frankrijk, en nog vele andere landen.

Ontmoet 14 van de collega Country Leaders ofwel Founders van Points of You; points-of-you-country-leaders.

Wie werkt met onze tools?

Algemeen

As a coach, facilitator and trainer The Coaching Game has enabled my clients to obtain fresh perspectives and deep insights. It is an essential part...
Niall Heenan, Coaching & Training, Ireland — Website

Full of surprises and life-changing moments. It’s a workshop in a box!
Laurie Lawson, CEC, PCC, New York — Linkedin

Thomas Edison once said: "There must be better way to do it. Find it." I have found it. The Coaching Game.
Joanna Chmura, ACC ICF, Poland — Website

The Coaching Game has been a great tool for helping people break through barriers related to decision making, critical thinking, tolerations,...
Doreen Petty, Business Coaching, USA — Linkedin

Informatie & mogelijkheden

Fotografen

De vraag naar de tools en trainingen van Points of You groeit wereldwijd. Nu is de kans om je aan te sluiten bij ons team van exclusieve partners! Neem contact met ons op voor meer informatie.

We willen alle fotografen bedanken en ondersteunen, die zich bij onze onderneming hebben aangesloten. Hartelijk dank voor jullie creativiteit en inspiratie!

Fotografen

Informatie & mogelijkheden