Skip to content

INSPIRATIONAL JOURNALS

De inspirerende notitieboeken van Points of You hebben elk een uniek onderwerp: 'Just be Me', 'Everything is still Possible', en 'Follow my Dream'.

Deze notitieboeken zijn meer dan de gebruikelijke opschrijfboekjes; ze zijn een uitnodiging voor een speelse ontdekkingsreis van jezelf of met anderen.

Elk notititeboek wordt vergezeld door vier fotokaarten, met daarop een toepasselijke foto en een quote. In het notitieboek vind je vragen en meerdere quotes, waarmee je dieper in kan gaan op het onderwerp, en andere gezichtspunten, of diepere gevoelens kunt blootleggen. De bijbehorende Proces Lay-out kan je tevens gebruiken om je perspectief te verbreden.

Erg leuk om te gebruiken voor notities, om af en toe eens dieper op een onderwerp in te gaan, als cadeau, of als een middel dat je kan aanbieden aan deelnemers in workshops of één-op-één sessies.

De Inspirerende Notitieboeken zijn helaas niet meer op voorraad bij Coaching Tools Benelux; de webshop van Points of You Benelux. Ga naar de webshop voor de andere tools >>.

Gerelateerde producten

DE REFRESH! SET
DE COACHING GAME
COACHING GAME & PUNCTUM

Wie werkt met onze tools?

Algemeen

As a coach, facilitator and trainer The Coaching Game has enabled my clients to obtain fresh perspectives and deep insights. It is an essential part...
Niall Heenan, Coaching & Training, Ireland — Website

Full of surprises and life-changing moments. It’s a workshop in a box!
Laurie Lawson, CEC, PCC, New York — Linkedin

Thomas Edison once said: "There must be better way to do it. Find it." I have found it. The Coaching Game.
Joanna Chmura, ACC ICF, Poland — Website

The Coaching Game has been a great tool for helping people break through barriers related to decision making, critical thinking, tolerations,...
Doreen Petty, Business Coaching, USA — Linkedin

Informatie & mogelijkheden

Fotografen

De vraag naar de tools en trainingen van Points of You groeit wereldwijd. Nu is de kans om je aan te sluiten bij ons team van exclusieve partners! Neem contact met ons op voor meer informatie.

We willen alle fotografen bedanken en ondersteunen, die zich bij onze onderneming hebben aangesloten. Hartelijk dank voor jullie creativiteit en inspiratie!

Fotografen

Alle rechten voorbehouden aan Points of You Benelux

Website design Points of You; website realisatie Gold Label Creation.