Skip to content

ONZE METHODE

Verschillende gezichtspunten (points of view): dat is het belangrijkst.

We kunnen elke persoon, elk object, situatie of mening die we ervaren bekijken vanuit een oneindig aantal gezichtspunten. De uitdaging ligt erin om niet één vast uitgangspunt aan te houden. Verandering begint gewoonlijk wanneer we in staat zijn om dingen vanuit een andere invalshoek te bekijken. Dat is een belagnrijk deel van ons groeiproces om ons persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Een van de hoekstenen van Points of You is de integratie van de rechter-hersenhelft, die emotie en intuïtie controleert, met de analytische linker-hersenhelft, door de combinatie van visuele foto's die een intuïtieve reactie oproepen, en tekstuele begrippen die concrete onderwerpen beschrijven.

Elke foto van Points of You is zorgvuldig gekozen om het visuele onderwerp van de foto niet op een makkelijke manier aan te laten sluiten bij bijbehorende begrip dat die foto beschrijft. Door dit spanningsveld doorbreek je je automatische reacties en patronen, en kan je tot nieuwe inzichten komen.

De methode is opgebouwd op een manier die op een golf lijkt; in het begin staan we open voor alles, en worden we aan zoveel mogelijk gezichtspunten blootgesteld van een specifieke issue in ons leven waaraan we willen werken. Dan kunnen we beginnen met focussen, om van alle invalshoeken en opties die te kiezen, die het meest toepasselijk is, en daarvoor acties te plannen om de gewenste verandering te verwezenlijken.

Onze tools, trainingen en workshops zijn allemaal gebaseerd op de vier fasen van onze methode.

Samengevat:

icoon pauze
PAUZE

Geef jezelf een moment van rust en introspectie. Luisteren naar je innerlijk, en doorbreek de automatische patronen in de drukke snelle levens die we tegenwoordig leven.

icoon expand
UITBREIDEN

Elke situatie kunnen we bekijken vanuit een oneindig aantal gezichtspunten. De uitdaging ligt erin om niet één vast uitgangspunt aan te houden. In deze stap zoeken we naar nieuwe invalshoeken, zonder te weten waartoe het kan leiden...

icoon focus
FOCUS

Na het onderzoeken van de belangrijkste gezichtspunten focussen we op de inzichten die relevant zijn voor ons. Geleid door vragen verkrijgen we helderheid over de mogelijke opties die het beste bij onszelf en ons 'interne ritme' passen.

icoon doen
DOEN

De leidende vraag in deze fase is: Hoe kan ik mijn inzicht praktisch toepassen in mijn leven? We maken een actieplan, in meetbare, uitvoerbare stappen, om de verandering te realiseren.

ACTUALISEER JE TOOLKIT

Breng je werk op een hoger niveau!

Wie werkt met onze tools?

Algemeen

As a coach, facilitator and trainer The Coaching Game has enabled my clients to obtain fresh perspectives and deep insights. It is an essential part...
Niall Heenan, Coaching & Training, Ireland — Website

Full of surprises and life-changing moments. It’s a workshop in a box!
Laurie Lawson, CEC, PCC, New York — Linkedin

Thomas Edison once said: "There must be better way to do it. Find it." I have found it. The Coaching Game.
Joanna Chmura, ACC ICF, Poland — Website

The Coaching Game has been a great tool for helping people break through barriers related to decision making, critical thinking, tolerations,...
Doreen Petty, Business Coaching, USA — Linkedin

Informatie & mogelijkheden

Fotografen

De vraag naar de tools en trainingen van Points of You groeit wereldwijd. Nu is de kans om je aan te sluiten bij ons team van exclusieve partners! Neem contact met ons op voor meer informatie.

We willen alle fotografen bedanken en ondersteunen, die zich bij onze onderneming hebben aangesloten. Hartelijk dank voor jullie creativiteit en inspiratie!

Fotografen

Informatie & mogelijkheden