Skip to content
Dots Points of You Benelux

POINTS OF YOU ACADEMY

The Points of You Academy is an experience of learning.

Onze trainingen en workshops zijn gecreëerd in antwoord op verzoeken van professionals, organisaties, en personen die onze tools hebben gebruikt, en daarbij de behoefte hadden om dieper in te gaan op de mogelijkheden om deze tools te gebruiken.

Sindsdien hebben we een range van praktische trainingen opgebouwd in de Points of You Academy, om de vele professionele en persoonlijke mogelijkheden van onze tools te ervaren en jezelf te ontwikkelen.

De Points of You Academy heeft vier kennisniveau's, waarbij elk niveau een unieke en creatieve workshop en certificaat biedt, die je successievelijk vergaart:

Niveau L1; Hello Points Workshop
Een ééndaagse workshop waarin je de unieke tools en methode van Points of You ervaart, en nieuwe werkvormen en kennis leert.

L2-pic2

Niveau L2; Creative Practice Workshop
Twee energetische dagen met diverse technieken voor verschillende target doelgroepen, waarin je dieper in gaat op creatieve manieren om De Coaching Game, Punctum en Faces te gebruiken.

Als gecertificeerd L2 trainer/practitioner maak je deel uit van het Points of You facilitator team, en kan je zelf Points of You (L1) trainingen gaan geven in je land van herkomst.

L3-pic2

Niveau L3; Turning Point Program
Dit is het vroegere meerdaagse Certificatie Programma; een vijfdaagse (internationale) lifechanging experience, waarin je de filosofie achter de Points of You methode leert, en hoe je je kennis in business opportunities kan omzetten.

Als gecertificeerd L3 expert mag je in je land van herkomst beide trainingen L1 en L2 faciliteren.

L4-pic2

Niveau L4; Top View Program
Een nieuw programma waarin je diep in de methodes en technieken van Points of You duikt, om in zeven dagen de kunst van het faciliteren van Points of You workshops te vervolmaken.

'The Top View journey explores identity, presence, leadership, performance and a true calling.'

Als gecertificeerd Points of You master behoor je tot het Dream Team van masters, en mag je wereldwijd de L3 Turning Point Programs, en de niveau's L1 en L2 faciliteren.

Ben je geinteresseerd in één van de trainingen van de Points of You academy, of in een specifiek op jouw afgestemde (incompany) maatwerksessie of groepstraining?

Neem dan contact op met Pascall de Groen, gecertificeerde expert trainer en de Benelux Country Leader van Points of You, op pascall@points-of-you-benelux.com.

ACTUALISEER JE TOOLKIT

Breng je werk op een hoger niveau!

Wie werkt met onze tools?

Algemeen

As a coach, facilitator and trainer The Coaching Game has enabled my clients to obtain fresh perspectives and deep insights. It is an essential part...
Niall Heenan, Coaching & Training, Ireland — Website

Full of surprises and life-changing moments. It’s a workshop in a box!
Laurie Lawson, CEC, PCC, New York — Linkedin

Thomas Edison once said: "There must be better way to do it. Find it." I have found it. The Coaching Game.
Joanna Chmura, ACC ICF, Poland — Website

The Coaching Game has been a great tool for helping people break through barriers related to decision making, critical thinking, tolerations,...
Doreen Petty, Business Coaching, USA — Linkedin

Informatie & mogelijkheden

Fotografen

De vraag naar de tools en trainingen van Points of You groeit wereldwijd. Nu is de kans om je aan te sluiten bij ons team van exclusieve partners! Neem contact met ons op voor meer informatie.

We willen alle fotografen bedanken en ondersteunen, die zich bij onze onderneming hebben aangesloten. Hartelijk dank voor jullie creativiteit en inspiratie!

Fotografen

Alle rechten voorbehouden aan Points of You Benelux

Website design Points of You; website realisatie Gold Label Creation.