Skip to content

GEMAAKT MET ❤

Alle producten van Points of You zijn milieu-vriendelijk, en zijn gemaakt om te inspireren, om te groeien, en je hart open te stellen.

Onze tools bieden ieder een kans op

Een pauze en een ontmoeting – neem een korte time-out om naar het leven te kijken vanuit een ander gezichtspunt. Even pauze nemen geeft ons een intieme en eerlijke ontmoeting met onszelf en met anderen.

Uitgebreide gezichtspunten – er zijn talloze manieren om naar een situatie te kijken. De uitdaging is om nieuwe gezichtspunten te vinden buiten de invalshoeken die je gewend bent, en om daaruit nieuwe inzichten en inspiratie op te doen.

Constructieve dialogen – door de foto’s en begrippen die elke mogelijke issue raken, zelfs de meer complexe onderwerpen, wordt het mogelijk om diep en aandachtig te communiceren. Het zorgt ervoor dat deze dialogen effectief zijn en ons samenbrengen.

Een focus voor de volgende stap – het formuleren van nieuwe inzichten en het definiëren van acties voor de toekomst.

 

Points of You Benelux
BY-PASS LOGIC

Praktische tools die verder gaan dan praten. Ze maken het mogelijk om belangrijke issues te raken op een effectieve en niet confronterende manier.

icoon_settings
VEELZIJDIG

Geschikt voor één-op-één sessies, of voor het werken met groepen. Kan makkelijk aangepast worden voor elk publiek, elke inhoud, werkmethode of doelstelling.

Points of You Benelux
ONVERWACHT EXACT

Visuele, concrete en krachtige tools die je helpen om abstracte ideeën te visualiseren, en je boodschap duidelijk over te brengen.

Points of You Benelux
EFFECTIEVE DIALOOG

Ontdek achterliggende verschillen, en overbrug tegenstrijdige meningen. Met deze tools zijn oprechte dialogen over complexe issues mogelijk.

ACTUALISEER JE TOOLKIT

Breng je werk op een hoger niveau!

Wie werkt met onze tools?

Algemeen

As a coach, facilitator and trainer The Coaching Game has enabled my clients to obtain fresh perspectives and deep insights. It is an essential part...
Niall Heenan, Coaching & Training, Ireland — Website

Full of surprises and life-changing moments. It’s a workshop in a box!
Laurie Lawson, CEC, PCC, New York — Linkedin

Thomas Edison once said: "There must be better way to do it. Find it." I have found it. The Coaching Game.
Joanna Chmura, ACC ICF, Poland — Website

The Coaching Game has been a great tool for helping people break through barriers related to decision making, critical thinking, tolerations,...
Doreen Petty, Business Coaching, USA — Linkedin

Informatie & mogelijkheden

Fotografen

De vraag naar de tools en trainingen van Points of You groeit wereldwijd. Nu is de kans om je aan te sluiten bij ons team van exclusieve partners! Neem contact met ons op voor meer informatie.

We willen alle fotografen bedanken en ondersteunen, die zich bij onze onderneming hebben aangesloten. Hartelijk dank voor jullie creativiteit en inspiratie!

Fotografen

Alle rechten voorbehouden aan Points of You Benelux

Website design Points of You; website realisatie Gold Label Creation.