CERTIFICATIE PROGRAMMA

Breid je professionele portfolio uit en wordt Gecertificeerd Points of You™ Trainer.

De Trainer Certificatie Programma's zijn interactief, interessant en inspirerend. Je doet een wereld aan kennis op, en ervaart onze krachtige spellen.
In deze vijfdaagse training op locatie leer je verdere toepassingen voor de tools van Points of You, voor groepswerk en voor één-op-één toepassingen, en je maakt je eigen workshop.

Wil je meer weten over de spellen en methode van Points of You, maar niet meteen naar het Trainings Certificatie Programma? Kijk dan eens bij de eendaagse train-de-trainer training 'Points of You voor Professionals'. Deze training wordt gegeven door Pascall de Groen, gecertificeerd trainer en Country Leader van Points of You Benelux.

Wat kan je verwachten bij het TCP?

 • Leren door te ervaren
  Leer over de methoden van Points of You™, de achterliggende fototherapie principes, de vele toepassingsmogelijkheden, en groei als een facilitator door één-op-één sessies, en groepswerk voor 5 tot 500 deelnemers.
 • Maak je eigen professionele workshop
  In de training leer je hoe je de krachtige tools kan gebruiken binnen je eigen vakgebied. Je leert om een workshop te maken, gebaseerd op je sterke punten en passies.
 • Starter kit
  De Certificatie Training is inclusief een paar sets van Points of You™ producten om je klanten te voorzien, met een waarde van meer dan 600 €.
 • 2 Online Follow Up Sessies
  Ervaar hoe het je mede-cursisten is vergaan, deel je werk en ervaringen, ontvang feedback over workshops.
 • ICF geaccrediteerd
  Ons programma biedt 44.75CCEUs. Maak zelf workshops die geaccrediteerd zijn door de ICF, en ken ICF leden de leer units toe die ze nodig hebben.
 • Marketing support
  Of je een logo, header, of visite-kaartje-ontwerp nodig hebt, dan zullen we het doorgeven. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. or roll up, we pay it forward. No need to re-invent the wheel.
  Als wij het al hebben gecreëerd dan delen we het graag met je.

Geïnteresseerd in dit programma?

icoon netwerk
INTERNATIONAAL NETWERK

Trainers uit meer dan 38 landen, op 6 continenten, die op verschillende manieren contact onderhouden. Deze unieke community is krachtig en inspirerend.

Icoon Groeiende markt
GROEIENDE MARKT

Grote en kleine bedrijven zoeken naar de nieuwste en beste tools om hun werknemers te inspireren. Doe mee met onze elite groep van trainers, die ervaringstrainingen aanbiedt.

icoon inspirerende ervaring
INSPIRERENDE ERVARING

Muziek, fotografie, de principes van fototherapie, en interactieve methoden, maken deze training intrigerend en reflecteren het inspirerende karakter van de Points of You™ tools. 

Icoon Outside the Box
TOOLKIT VOOR GECERTIFICEERDE TRAINERS

Formats van trainingen, workshops en activiteiten, presentaties en werkbladen voor het werken met grote groepen, templates, en nog veel meer. 

ACTUALISEER JE TOOLKIT

Breng je werk op een hoger niveau!

Wie werkt met onze tools?

Algemeen

As a coach, facilitator and trainer The Coaching Game has enabled my clients to obtain fresh perspectives and deep insights. It is an essential part...
Niall Heenan, Coaching & Training, Ireland — Website

Full of surprises and life-changing moments. It’s a workshop in a box!
Laurie Lawson, CEC, PCC, New York — Linkedin

Thomas Edison once said: "There must be better way to do it. Find it." I have found it. The Coaching Game.
Joanna Chmura, ACC ICF, Poland — Website

The Coaching Game has been a great tool for helping people break through barriers related to decision making, critical thinking, tolerations,...
Doreen Petty, Business Coaching, USA — Linkedin

Informatie & mogelijkheden

Komende Trainingen & Workshops

Fotografen

De vraag naar de tools en trainingen van Points of You™ groeit wereldwijd. Nu is de kans om je aan te sluiten bij ons team van exclusieve partners! Neem contact met ons op voor meer informatie.

POINTS OF YOU VOOR PROFESSIONALS
Gecertificeerde Practitioner Training
Meer informatie of aanmelden >

We willen alle fotografen bedanken en ondersteunen, die zich bij onze onderneming hebben aangesloten. Hartelijk dank voor jullie creativiteit en inspiratie!

Fotografen

Alle rechten voorbehouden aan Points of You™ Benelux

Website design Points of You™; website realisatie Gold Label Creation.